Laden Evenementen

« Alle Evenementen

4e MVO CAFE

23 maart | 17:15 - 19:15

Inmiddels hebben we al weer 3 succesvolle MVO Cafés georganiseerd. We mogen ons verheugen in toenemende belangstelling van zowel ondernemers, politici als maatschappelijke instellingen- en organisaties. Met zijn allen maken we Zoetermeer een beetje mooier.

 

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is meer dan een momentopname. Het is meer dan je alleen maar bezighouden met verplichte duurzaamheidswetgeving. Het vergt juist visie voor de toekomst. Als ondernemer is het van het grootste belang je zaken, ook financieel, op orde te hebben en te houden. Hoe bereid ik me voor op de toekomst, is  het hebben van geld op de bank nog wel de grootste zekerheid? Hoe zorg ik ervoor dat ik het later ook financieel ga redden, hoe bouw ik als DGA, zelfstandige- of particulier reserves op? Hoe beleg ik mijn kapitaal in lijn met mijn waarden?

 

Martijn Schoonhoven van Yield.inc – Earn Impact Change komt daar op ons volgende MVO Café het een en ander over vertellen.

Investeerders voor de toekomst

De wereld verandert razendsnel en jouw geld speelt daarin een belangrijke rol. Investeer je in oplossingen of problemen? De wereld van gisteren of de wereld van morgen? En

hoe weet je of beleggingsoplossingen bij jou passen?

Wij hopen dat we jullie de 23e maart 2023 tussen 17.15 en 19.15 mogen verwelkomen.  Graag HIER opgeven.

Aangezien de ruimte in het Stadstheater voor onze bijeenkomst al in gebruik is geweest, starten wij een kwartiertje later dan gebruikelijk, om een en ander goed voor te kunnen bereiden.

Locatie: Stadstheater Zoetermeer – Stage

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
17:15 - 19:15

Locatie

Stadstheater Zoetermeer
Theaterplein 10
Zoetermeer, 2711 EK Nederland
+ Google Maps