Fluxility

Webdesign

Fluxility werkt aan de online vindbaarheid van klanten. We adviseren, ontwerpen en ontwikkelen de meest uiteenlopende (maatwerk) oplossingen.

Van mobiele apps en mobielvriendelijke websites tot maatwerk-applicaties in bijvoorbeeld de installatiesector. Innovatieve, slimme en technische oplossingen die meerwaarde bieden aan onze klanten.

Van Emmerik

Elektrotechniek

Van Emmerik Elektrotechniek is bij bedrijven, VvE’s, woningcorporaties en particulieren een vertrouwde naam. Al ruim 80 jaar! Ons serviceniveau is hoog en onze medewerkers zijn vakbekwaam en klantvriendelijk.

SKN Bouw

Bouw- en aannemersbedrijf

SKN Bouw staat bekend om de Service, Kwaliteit en Nazorg bij renovatie-, verbouw- en onderhoudsprojecten. Dat doen wij zoveel mogelijk op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze.

Henneken

Internationaal verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Henneken is opgericht in 1870 en daarmee een van de oudste verhuisbedrijven in de regio. Wij verzorgen niet alleen opslag en verhuizingen in Nederland, maar ook internationale verhuizingen. Henneken is de specialist voor verhuizingen naar en vanuit Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Het kwaliteitssysteem van Henneken is gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001-normen.

Word partner

MVOZ

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen interessant voor elk bedrijf!

Partners van MVOZ

Webdesign
Elektrotechniek
Bouw- en aannemersbedrijf
Internationaal verhuisbedrijf
MVOZ

Uw logo hier?

Uw MVO successen ook op deze website

Word ook partner

Leden van MVOZ halen 10% meer opdrachten binnen

Onderzoek wijst uit dat bedrijven die ondernemen met de MVO visie een grotere gunfactor hebben bij aanbestedingen.