Fluxility

Webdesign

Fluxility werkt aan de online vindbaarheid van klanten. We adviseren, ontwerpen en ontwikkelen de meest uiteenlopende (maatwerk) oplossingen.

Van mobiele apps en mobielvriendelijke websites tot maatwerk-applicaties in bijvoorbeeld de installatiesector. Innovatieve, slimme en technische oplossingen die meerwaarde bieden aan onze klanten.

Van Emmerik

Elektrotechniek

Van Emmerik Elektrotechniek is bij bedrijven, VvE’s, woningcorporaties en particulieren een vertrouwde naam. Al ruim 80 jaar! Ons serviceniveau is hoog en onze medewerkers zijn vakbekwaam en klantvriendelijk.

SKN Bouw

Bouw- en aannemersbedrijf

SKN Bouw staat bekend om de Service, Kwaliteit en Nazorg bij renovatie-, verbouw- en onderhoudsprojecten. Dat doen wij zoveel mogelijk op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze.

Henneken

Internationaal verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Henneken is opgericht in 1870 en daarmee een van de oudste verhuisbedrijven in de regio. Wij verzorgen niet alleen opslag en verhuizingen in Nederland, maar ook internationale verhuizingen. Henneken is de specialist voor verhuizingen naar en vanuit Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Het kwaliteitssysteem van Henneken is gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001-normen.

Word partner

MVO Zoetermeer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen interessant voor elk bedrijf!

Denteck

Farmaceutische industrie

Denteck is een internationaal opererend bedrijf met moderne productiefaciliteiten. In onze hoofdvestiging te Zoetermeer produceren wij verschillende oplossingen van de meest zuivere kwaliteit, voornamelijk gebaseerd op Ethyl Alcohol voor onder andere de pharmaceutische-, gezondheid- en voedingsmiddelenindustrie. Doordat wij al onze producten in eigen huis produceren hebben wij controle over elke stap in het productieproces: van grondstof tot eindproduct.

Wij zijn o.a. SKAL, GMP, EKO en Ctgb gecertificeerd.

Als MVO betrokken ondernemer ondersteunen wij graag de doelstellingen van MVO Zoetermeer.

 

Partners van MVOZ

Webdesign
Elektrotechniek
Bouw- en aannemersbedrijf
Internationaal verhuisbedrijf
MVO Zoetermeer
Farmaceutische industrie

Uw logo hier?

Uw MVO successen ook op deze website

Word ook partner

Leden van MVOZ halen 10% meer opdrachten binnen

Onderzoek wijst uit dat bedrijven die ondernemen met de MVO visie een grotere gunfactor hebben bij aanbestedingen.