Uitnodiging 3e MVO Café op donderdag 23 februari 2023 – 17.00

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Duurzaamheid als strategie en winstmaker

Inmiddels zijn alle Nieuwjaarsrecepties achter de rug en is het voor ons weer tijd jullie uit te nodigen voor ons volgende, inmiddels al weer derde, MVO Café op

donderdag 23 februari 2023 – van 17.00 – 19.00 uur in het Stadstheater te Zoetermeer.

De vrijblijvendheid van duurzaam ondernemen loopt langzaamaan ten einde. Richtlijnen buigen om naar wetgeving. Op dit moment is dat nog niet zo ver en daarom is juist nu het moment om jullie klanten op de hoogte te brengen, hoe ver jullie bedrijf al op dit punt is. Klanten zullen eerder kiezen voor een bedrijf dat bij voortduring bewust bezig is het hele (productie)proces te verduurzamen. 

Jacqueline Reinders– Coördinator Marketing & Communicatie bij Stichting Open (Wecycle) zal spreken over het succes van duurzaamheidsstrategie in marketing campagnes.

Hierna zal Annelies Koch van de Duurzame Bloemisten Groep spreken over de positieve resultaten en de groei door het Keurmerk “Barometer Duurzame Bloemist”.  Zij hebben inmiddels meerdere jaren ervaring en willen hun kennis graag met jullie delen.

Wij willen jullie verzoeken je op tijd op te geven, zodat de best passende plek binnen het Theater kan worden gereserveerd. Als je je opgegeven hebt en je bent toch verhinderd, zou je dan zo vriendelijk willen zijn, dat aan ons door te geven?

Tot ziens op de 23 februari!

Voor de agenda volgende data zijn:

23 maart en 20 april.